top of page
Modern Office

WIE WIJ ZIJN

Uw nummer één voor web development bureau

Heeft u een idee voor een website of app, maar mist u de vaardigheden om dit voor elkaar te krijgen? Bij WebOptima brengen wij uw visie tot leven aan de hand van een breed scala aan web development diensten. Sinds 2000 voorzien wij klanten van de tools en vaardigheden die nodig zijn om hun online uitdagingen aan te pakken. Van het eerste concept tot het uiteindelijke resultaat geven we gedurende het hele proces persoonlijke aandacht en begeleiding. Als toonaangevend Web development bureau hebben wij de ervaring en staat van dienst om u te helpen slagen in het moderne digitale tijdperk.

ONS TEAM

Wij klaren de klus

Onze teamleden vormen de kern van wat WebOptima tot zo'n unieke plek maakt om te werken. We zijn trots op de diversiteit van onze medewerkers, omdat elk teamlid unieke vaardigheden heeft die hij of zij bij elk project inbrengt. Samen hebben we het plannings- en implementatieproces van een aantal indrukwekkende en innovatieve projecten meegemaakt, die we uitvoerden voor onze gewaardeerde klanten in verschillende sectoren. Leer hieronder meer over onze teamleden.

Portret van volwassen vrouw

N. DIJKSTRA

Mede-oprichter

N. Dijkstra zit vol innovatieve ideeën en creatieve oplossingen. Kom langs voor een persoonlijk gesprek met onze Mede-oprichter, die klaar staat om u te adviseren over hoe uw website er uit zou kunnen en moeten zien.

Portret van een glimlachende mens

M. DE JONG

Senior developer

Het duurde niet lang totdat M. de Jong een grote indruk bij ons maakte als onze nieuwe Senior developer. Op en top professioneel en nooit zonder een glimlach. M. de Jong is meer dan een troef binnen de WebOptima familie.

AJ Dobbelaar

Eigenaar

Eigenaar van WebOptima, tevens freelancer die individuele klanten bedient maar ook als bedrijf webontwikkelingsdiensten aanbiedt. Aj Dobbelaar is iemand met expertise in zowel het creatieve als het technische aspect van webontwikkeling, die streeft naar het leveren van goed ontworpen, functionele en gebruikersvriendelijke websites.

bottom of page